INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

Интензивна стимулация с бустерни коктейли и 95% чист кислород!

DermaOxy e иновативен бранд, който предлага кислородни терапии за лице и скалп!

Нашите терапии стимулират кожата със специфични бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептиди и др. и чист 95% кислород, като така водят до лифтинг ефект и изглаждане на бръчките и финните линии. Илюстрира се синергично въздействие между кислорода и активни серумни субстанции.

Оксигениращите терапии на DermaOXY се прилагат в бюти клиники, салони за красота и спа центрове в различни страни по света и се предпочитат от някои от най-известните хора!

Защо да изберете dermaOXY?

Видим ефект само след 20 мин.


Натурални съставки, които оптимизират кожата и производството на колаген и еластин.


Без хирургична интервенция.


Без инжекции.


Резултат- корекция на бръчки и финни линии, включително и в зоната на околоочния контур.

Запазване на естествените мимики.

Анти-ейдж терапия от Дания

Кислородната концепцията Derma OXYе създадена да работи в синхрон с кожата. Фокусирана е върху селективни съставки от натурален произход с цел висока ефективност. Основната идея е да се съхранява здравето, хидратацията и структурата на кожата. Селектираме само най-ценните съставки, които имат доказан анти-ейдж ефект. Процедурата и продуктите имат доказан ефект върху намаляване на бръчките, финните линии и увеличаване на хидратацията на кожата.

– Това е един ефективен и безопасен метод с анти-ейдж въздействие. Резултатът е като след инвазивни процедури, но без болезненото инжектиране.


Как работи?

Оксигениращата терапия използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат като противодействат на следите от процеса на стареене.

Кожата е устойчива на екзогенни субстанции, което създава трудност за кремовете и серумите да проникнат дълоко в по-долните слоеве на кожата – под епидермално ниво. Необходима е външна помощ за транспортиране на активните съставки от серумите  на DermaOXY. Ето защо терапията е толкова ефективна дори и след първата процедура.

Серумите на DermaOXY  съдържат комбинация от активни съставки като Хиалуронова киселина и Ретинол, които хидратират и стимулират клетъчното обновяване.  Посредством високото налягане на кислорода тези субстанции се вливат в дермиса, където директно повлияват проблема.

След вливането на активните съставки се прилага масаж с друг накрайник на кислородния апарат, който впръсква 95% чист кислород. Тази висока концентрация активира компонентите на серума и анти-ейдж ефекта, както и способността на кожата да ги абсорбира. Всички тези етапи на процедурата осигуряват проникване на активните съставки и видими резултати при намаляване на бръчки, финни линии само 20 мин. след терапията.

Как се образуват бръчките?

Външния слой на кожата – епидермисът е защитната повърхност на кожата. Структурата и силата на кожата се крият обаче в по- вътрешния слой – дерма. Дермата е компактен кожен слой, чийто основни компоненти са:

– Колаген – дава сила и структура на кожата;

– Еластинови фибри – отговорни за устойчивостта и еластичността на кожата;

С възрастта количеството на колаген, еластин и хиалуронова киселина в пластовете на дермата намаляват, след като производството им значително се понижава след 25 годишна възраст;

– Кожата губи силата и плътността си, заради липсата на колагенови фибри;

– Еластиновите фибри стават по-твърди и по-малко гъвкави- еластичността им е намалена;– Способността на кожата да се самохидратира  се влошава поради липсата на хиалуронова киселина.