Стела Николова

Любима мисъл: Истинският учител е вътре в теб!

Вдъхновението в моята работа………… стремежът да променяме себе си, да търсим доброто, да се стремим към съвършеното. Поривът за промяна e във всеки от нас – осъзнат или не, той е там! Всички познаваме моментите, в които решаваме да напрaвим нещо за себе си, да се погрижим за здравето си, да променим външния си вид, да тръгнем по нов път. Много са изборите, но всички те се обединяват от магията на нашата воля. Тя е причината за мощния прилив на сили и мотивация, които се вливат в нас и активират решителността ни. Моята радост е голяма, когато стана съпричастна на този процес. И макар, че е труден и дълъг, извървява се с малки крачки, винаги е хубаво когато имаш опора от някой, който те разбира и е готов да те подкрепи с добра дума, знания, мотивация, широка усмивка!

Пътят ми премина през:

Завършила съм Кинезитерапия в НСА, гр.София. Специализация по кинезитерапия в неврологията – болница Amadora Sintra , Лисабон. Магистърска степен по здравен мениджмънт в Медицински университет – гр.Варна. Преминала съм различни международни обучения към веригата Orange fitness, някои от които са: обучения по пилатес и стречинг, хатха йога, йога адаптирана към фитнес (Julio Papi), спининг, let’s bends и т.н. Преминала съм многократни обучения по функционален тренинг. Дългогодишен опит като кинезитерапевт в спорта за здраве. Хранителен консултант. 

Преминала съм обучение за йога преподаватели към БФЙ и НСА по системата на института по йога “Кавалядхама” в Лонавла, Индия. Продължавам обучението си в института”Кайвалядхама” в областта на аюрведа и йога.