Стела Николова

Любима мисъл: Истинският учител е вътре в теб!

Вдъхновението в моята работа………… стремежът да променяме себе си, да търсим доброто, да се стремим към съвършеното. Поривът за промяна e във всеки от нас – осъзнат или не, той е там! Всички познаваме моментите, в които решаваме да напрaвим нещо за себе си, да се погрижим за здравето си, да променим външния си вид, да тръгнем по нов път. Много са изборите, но всички те се обединяват от магията на нашата воля. Тя е причината за мощния прилив на сили и мотивация, които се вливат в нас и активират решителността ни. Моята радост е голяма, когато стана съпричастна на този процес. И макар, че е труден и дълъг, извървява се с малки крачки, винаги е хубаво когато имаш опора от някой, който те разбира и е готов да те подкрепи с добра дума, знания, мотивация, широка усмивка!

Пътят ми премина през:

Завършила съм Кинезитерапия в НСА, гр.София. Специализация по кинезитерапия в неврологията – болница Amadora Sintra , Лисабон. Магистърска степен по здравен мениджмънт в Медицински университет – гр.Варна. Преминала съм различни международни обучения към веригата Orange fitness, някои от които са: обучения по пилатес и стречинг, хатха йога, йога адаптирана към фитнес (Julio Papi), спининг, let’s bends и т.н. Преминала съм многократни обучения по функционален тренинг. Дългогодишен опит като кинезитерапевт в спорта за здраве. Хранителен консултант. 

Преминала съм обучение за йога преподаватели към БФЙ и НСА по системата на института по йога “Кавалядхама” в Лонавла, Индия. Продължавам обучението си в института”Кайвалядхама” в областта на аюрведа и йога.


Цвети 

Любима мисъл:  Щастието е като здравето. Щом не го забелязваш, значи го имаш!

За мен: инструктор по денс аеробика от 2015г. Преди това съм се занимавала над 10 год. с бойни изкуства. Сега участвам в маратони, планинско бягане…………!

 


Kалоян – KOKO 

Любима мисъл: Всеки може да танцува, само трябва да го иска!

За мен:
Занимавам се с танци повече от 20 години, започнах на шега и сега, танците са моят живот.  Завършил съм НСА “Васил Левски” със  специалност спортни танци. Двукратен вицешампион съм на България за 2007г. и 2008г., преподавам танци на деца и възрастни от 2000г.

Очаквам ви в „Healthy nest” да потанцуваме заедно!


Валентина – масажист

Валентина Георгиева Антонова

За мен: Завършила съм през 2004г., НСА „Васил Левски“ със специалност Учител по физическо възпитание. Втора специалност Треньор по тенис. През 2015г.- Магистърска програма SPA култура, източни и аква практики. Завършила съм  курс по масаж-рефлексотерапия с ръководител Гл.ас.Милчо Войников към център за Следдипломна квалификация на НСА „Васил Левски“.

Сертифициран  козметик. Завършила обучение  към Interspa за работа с натуралната фитокозметика на  Yon-ka и морската козметика на Phytomer. Обучена от специалистите на Interspa да работи с иновативната, неинвазивна датска апаратура DermaOxy.

Работила като масажист  за UPI beauty&Spa  и в хотел Hilton,както и във фирма Карилакс-офис масажи.

Владее класически, лечебен и спортен масаж, зонален масаж на стъпалата, козметичен масаж и източно-азиатски китайски масаж както и масаж с вулканични камъни.

 


Рафаил Николов – масажист, лаиф коуч, енергиен терапефт, радиестезист и ароматерапия консултант

Пътя към нашето здраве започва от нас самите. Докато вървим по този път можем да намерим някой, който да ни бъде подкрепа. Имаме ли желание за нещо имаме начин да го постигнем.

 От 2004г. започва да се занимава с японската енергийна практика Рейки / в момента Рейки учител. През 2017г. продължава с физикална радиестезия / вибрационна диагностика на здравословното състояние на човек, като в последствие добавя към практиката си различни енергийни практики като: Космо енергетика, Прана, Виолетов пламък и други, които използва понякога в комбинация при терапията на клиенти.

От 2013г. се занимава с класически масаж след обучение при Цветелин Мишовски ( тогавашен масажист на националния отбор по спортна гимнастика ). От 2017г. се занимава с Лайф коучинг с, което помага на хората да намерят ресурсите в себе си да бъдат по-здрави и по-щастливи. От 2019г. ароматерапия консултант.

 

 


       Десислава Генова 

Винаги съм имала желание да влея енергията си в нещо хубаво и добро, което да ме зарежда и да споделям положителната си енергия с хората около мен. Дълго време се занимавах с пилатес като мое любимо хоби, а от няколко години и вече професионално като международно сертифициран инструктор, водещ групови заниманя по класически, фит и power пилатес.

Посредством заниманията по пилатес преоткрих връзката, която изграждам със себе си и която непрекъснато ме зарежда с енергия. Не случайно Джоузеф Пилатес е казал, че една от тайните на този метод е в „Пълната координация на тялото, ума и духа“. Когато упражняваме по този начин, тялото и умът се обединяват, за да извлекат възможно най – голяма полза от всяко упражнение. Бих искала да споделя този метод с вас. Моята мотивация е вдъхновението, което философията на пилатес допринася в живота ми и желанието да помогна със своите знания и на вас.

Независимо дали искате да постигнете балансирано мускулно развитие или да насочите в положителна насока живота си, методът пилатес е подходящ за всеки – няма значение дали сте спортисти или никога не сте се занимавали със спорт. Очаквам ви в залата!

 


      Виктория Пекарчук

Виктория е сертифициран инструктор по Универсална и Хатха йога по стандарти RYS200 и RYS300 към US Yoga Alliance от Украйна, практикува повече от 10 години и преподава йога като основна професионална дейност от 2017. Нейните класове по хатха йога са подходящи и за начинаещи и за по-напреднали, нивото на урока се избира спрямо настоящите нужди и физическото състояние на практикуващите. Всеки урок е комплексен, включва асани, виняси, вяями, базови пранаями, техники на концентрация и релаксация, с фокус на по-дълга работа в позите и воден темпоритъм на дишането. Специално внимание се обръща на безопасното и правилното изпълнение на асаните както и здравето на гръбначния стълб. “Йога – това е баланс и моят начин на живот. Аз практикувам и преподавам с усърдие и вдъхновение. Радвам се да има възможността, да сподели това състояние за вас”.

Персонални тренировки с Виктория Пекарчук:

“Основно предимство на персоналната тренировка е избор на инструменти и методики спрямо индивидуални нуждите на практикуващия, като се взима в  предвид особеностите  на опорна-двигателната система, настоящото състояние на физическо, ментално и психо-емоционално здраве на един конкретен човек и неговите индивидуални целта. Съответно, има възможност за изготвянето на персонална програма с терепевтична, общо оздравяваща, мултитренираща или високоспециализирана насоченост. Голям плюс за практикуващия е, че той получава персоналното вниманието на преподавателя, получава насоки и лична програма за практика в къщи.

В моите персонални часове, заедно с традиционен подход по хатха-йога, аз използвам и съвременни знания и методики от арсенала на йога-терапия, кинезиология, миофасциални техники и функционален тренинг. Смятам, че всяко човешко тяло е уникално и изисква индивидуален диференциран подход, за да постига максимална ефективност и здравето на всички нива.” 

Виктория